luni, 22 martie 2010

Anatomia unui cocalar


Cu totii ati auzit de "cocalari" ... cu totii i-ati si vazut sau poate chiar a-ti fost afectati (direct sau indirect) de ei. Dar ce este de fapt aceasta specie ? Cum gandeste ea ? Cu ce se hraneste si care este scopul ei ?

Definitie: incepand cu inceputul consider o persoana "cocalara" atunci cand IQ-ul acesteia este de doar 2 cifre (cel mult) , are un vocabular in pas cu stilul vestimentar si mediul din care provine, unde socializeaza cu alte progenituri ale aceleiasi specii (spatele blocului).

Il vezi pe unu` imbracat in blugi albi , adidasi "naic" si geaca de piele, il faci cocalar.

Il vezi pe altu` ascultand manele, il faci tot cocalar.

Il mai vezi pe inca unu` ca are ochelari de-aia de broască şi lanţ gros precum talanga vacii, normal, il faci cocalar!

Cocalarii pot fi foarte usor recunoscuti dupa limbajul lor ( gen "Romica de sapa santuri" sau vanzator la piata). Cocalarii (99.99%) se imbraca cat mai stralucitor. Cocalarii nu pot conjuga un verb corect. Cocalarii (100%) au id-uri de mess gen: "boss_90"/"trandy_boy"/"coolboy4you" si inevitabilul avatar "de suferinta" cu 'ai mai buni ochelari pe toata fata , 'ai mai buni blugi rupti si 'a mai buna geaca de piele.

Cum gandeste un "cocalar" ?

Simplu, un cocalar nu gandeste, "creerul" sau este capabil de maxim 4-5 functii simultane : mancatul semintelor+respiratul+scuipatul+fluieratul (dupa "bunaciuni") si poate, uneori, cu greu mai si vorbeste in acelasi timp.

Cu ce se hraneste un "cocalar" ?

O alta intrebare simpla, cocalarul "a la Ferentari" supravietuieste cu seminte, saorma, si Coca-Cola. Orice alta incercare de a convinge aceasta specie sa incerce si altceva a esuat lamentabil pana acum. Oricat de mare ar fii setea , un cocalar nu va bea niciodata apa. O alta "hrana" pentru cocalarul de rand este uitatul dupa "gagici" (pentru ei o astfel de "gagica" are 2 metrii pe 2, nu a auzit niciodata de verbul "a se epila" si cel mai probabil nici asteptari nu are deci ar fii in stare sa "convietuiasca" cu un cocalar).

Care este scopul "cocalarului" ?

Singura aptitudine pe care cocalarul de rand o are este sa se faca de ras. Nimic nu este mai amuzant decat o astfel de fiinta : blugi albi+pantofi cu cioc lacuiti+lanturi de 1/2 din greutatea corpului+geaca de piele (originala cu 10 lei in Obor). Cocalarul convietuieste cu cei din specia sa, acesta face parte dintr-un grup care are de obicei un lider : cocalarul sef {homo(sexualus) cocalarus supremus manelarus}.

Stiati ca...:

-cel mai folosit verb al unui cocalar este "a baga"?
-un cocalar nu v-a recunoaste niciodata ceea ce este, el neputand sa se vada?
-s-a scumpit Cola ?
-cocalarii fumeaza cele mai ieftine si mai proaste tigari?
-1/5 tipi cu varsta intre 15-17 ani este cocalar?
-"freza" unui cocalar contine o parte par si 3 parti gel?
-singura ocazie cand un cocalar face baie este atunci cand ploua?

4 comentarii:

  1. Wau, in sfarsit stiu si eu ce e un cocalar :P .... bn facut blogu, iese in evidenta :) ms pt info ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Mc, mc , nu aplaudati =) ar trebuii sa facem un SAC (Serviciul Anti Cocalari) ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  3. GG, deci asta ar trebui pusa in dictionar DEX la litera C de la bineinteles.. cocalar :))
    VREM MAI MULT
    VREM MAI MULT

    RăspundețiȘtergere
  4. sooper....la cati cocalari sunt...cred k e nevoie de mai moolt de atat...:)):*mai mooolt

    RăspundețiȘtergere