marți, 23 martie 2010

Sm3ch3ri3 pe paine



Imi propusesem ca astazi sa postez articolul "Anatomia unei pitzi(poance)" dar am ajuns la concluzia ca nu am dezbatut destul subiectul "Cocalar" si de data asta voi pune si niste poze :D (unele chiar si cu pitzi).
Mai intai un "rar" videoclip in care marlanu' de dorobanti (dorobantio ostentativus) are bani de "lambo"si n-are bani sa-l spele ... CLICK AICI.


Voi incepe mai intai cu poze ale unor cocalari de cartier (bineinteles gasite pe haicinci) continuand apoi cu "divele de ferentari".




Din prima categorie, "Tarani de mall" puteti "admira" acest "minunat" specimen. Smecheria pozei consta si in soba de teracota din spate (foarte smecher intradevar).





O alta "poza pe sistem", un "baietzash shmeker", cu chiloti Calven Klain, curea cu pietre (ne)pretioase, camasa desfacuta, gulerul ridicat, zgarda de caine la gat si nelipsita cruce masiva, sa vada lumea cat de cre(s)tin e el :).



Viitoarea generatie (un viitor taran de mall) de asemenea cu un status interesant la poza de haicinci : "cine are tupeu sa vb cu mn sa nu indrazneasca sa gandeasca putin inainte de a vb" foarte smecher intradevar....





Oh da! El este "smecherul" care omoara Dacia prin oras, care trezeste un cartier intreg cand isi ambaleaza "bolidul", care are permanent cel putin un geam deschis pe care rasuna manelele (la maxim, bineinteles), imbracat de la D&G (dau cu grebla), cu ochelari de soare model "Cocalarus Versatus" si gel de par de la Milano...smecher de smecher ce mai..


Sa trecem in sfarsit si la categoria "dama de Ferentari" si "pitipoanca de companie" :




"Noi suntem versate, super unicate!!!" exemplare "de top" ale speciei "pitzipoance de companie".


Zana Maseluta e mic copil, uitati aici meseriasa adevarata (bich) !



Bruneta la origine (blonda vopsita), in jur de 30 de ani, cu sanii si posteriorul cat mai la vedere, pitipoanca din imagine incearca sa isi atraga partenerul prin gura sa larg deschisa (...), dorind astfel sa atraga atentia asupra calitatilor exceptionale de "dama de companie" sau, mai pe romaneste, "curva de lux".


Un specimen pe cale de a evolua , in curand poate trece de la pitipoanca de companie (siliconatus felina) la daunatoare de portofel (sugativa aspiratores). Cred ca se prinde toata lumea de ce...



Cred ca acesta este cel mai elocvent exemplu de cuplu "Daunatoare de portofel + Batranel de discoteca"... "Moni si Iri" dragii de ei...

Cu aceste poze inchei acest subiect (teribil) si poate trecem la ceva "mai serios" (pitipoance) in curand.

Un comentariu:

  1. asta nu e nici 0,00000000000000000000% din pozele cu toti cocalarii dp haicinci :)))
    ar trebui sa faci si rost de ID la cativa cocalari si sa le pui aici ca sa facem mijto de ei :)))

    RăspundețiȘtergere